Personal laboral d’Indefinit a Fix

Personal laboral d’Indefinit a Fix

‼️TENIM UNA GRAN NOTÍCIA PER DONAR-VOS!!!

📍Com ja sabeu AMRC fa temps que treballa per aconseguir la fixesa del nostre col·lectiu en l’àmbit parlamentari, en el del Departament d’educació, en el de la Funció Pública i en el de la via judicial.

📢En aquesta línia us comuniquem que ahir la nostra presidenta, Susana Vilar, va assistir, convidada per Judit Guàrdia del grup parlamentari Junts x Catalunya, al ple pel debat monogràfic sobre la situació de l’educació, que es va celebrar al Parlament de Catalunya.

‼️Va ser un ple molt important, ja que es va procedir a la votació del punt 4 de la proposta de resolució PR 3 presentada pel Grup Parlamentari Junts x Catalunya a instància de l’AMRC.

Una proposta de resolució és una iniciativa parlamentària per a impulsar l’acció política i de govern que un grup parlamentari o un diputat presenta al Parlament perquè es debati i s’adopti com a resolució.

📑El contingut d’aquesta proposta de resolució és:

“Transformar, progressivament, el personal docent laboral indefinit en laboral fix, per tal que tinguin el mateix règim d’estabilitat, subjecció a la plaça i fixesa que la resta de personal docent amb plaça definitiva.”

‼️La proposta va ser aprovada per 85 vots a favor, 32 vots en contra i 10 abstencions.

✅Finalment, en acabar el ple, la nostra presidenta va tenir l’oportunitat de saludar la recentment nomenada Honorable consellera d’Educació, la Sra. Anna Simó, amb la que va poder intercanviar impressions sobre el nostre col·lectiu.