VOTA AMRC! Tria bé les teves cartes. No te la juguis!

VOTA AMRC! Tria bé les teves cartes. No te la juguis!

 AMRC és un sindicat amb 27 anys al servei de mestres i professors de religió i ara també representem a tots els docents laborals que han estat incorporats a la xarxa pública. 

 Ara és el teu moment!! El nostre eslògan “No te la juguis” vol dir que hem de votar a AMRC si ets docent laboral. No podem malbaratar vots votant sindicats minoritaris que no aconseguiran representació a la Mesa de Negociació i poden fer minvar delegats a AMRC o votant sindicats que no estan especialitzats en personal laboral docent i s’ocupen d’altres categories del personal laboral.

 AMRC és un sindicat amb les idees molt clares i uns reptes molt difícils com són, en primer lloc LA FIXESA I L’ESTABILITZACIÓ de tot el personal indefinit i del personal substitut amb abús de temporalitat. 

Ara tenim un nombre de delegats que no és superat per cap altre sindicat, però sabem que aquestes eleccions molts de vosaltres apostareu per la carta guanyadora i tindrem encara més representació. 

AMRC vol continuar sent el Sindicat majoritari de personal docent de Catalunya!!! 

Tu tens la carta, guanyadora, el teu vot és per a la gent que vol un sindicat com AMRC. 

Estic segura que et sentiràs identificat/da amb AMRC. Estic segura que puc comptar amb tu per guanyar aquestes eleccions, guanyarem la partida. El dia 25 d’abril vull demanar-te el vot per AMRC. 

CARTA DE LA PRESIDENTA