L’AMRC assisteix a una Reunió a Madrid al Ministeri d’Educació

L’AMRC assisteix a una Reunió a Madrid al Ministeri d’Educació

L’Associació Sindical de Mestres de Religió de Catalunya es va reunir el 31 de gener a Madrid al Ministerio de Educación amb el Sr. Vicente Riviere (Director de la Secretaria de Estado de Educación), juntament amb altres plataformes i representants d’associacions estatals.

La reunió tenia com a únic punt parlar de la matèria de religió i la seva alternativa i, no de l’aspecte laboral del professorat. El Ministerio va deixar constància que aquest tema correspon a les negociacions sindicals que tenen representació en les diferents comunitats autònomes.

Segons ens va informar el Ministerio de Educación no hi cap intenció de modificar la situació actual de la matèria però si d’ofertar una educació de valors per a tot l’alumnat, tot i que no hi ha res definitiu.

AMRC va presentar la seva proposta envers la matèria que va ser ben rebuda i, tant els diferents assistents com el propi Ministerio, van mostrar interès en tenir-ne un exemplar per poder-la estudiar.

AMRC està molt satisfeta d’haver assistit a una reunió que va ser molt profitosa, ja que també vam poder conèixer les situacions de companys nostres de la resta de l’Estat.

AMRC amb representants de la FEPER