L’AMRC JA TÉ LA MALETA PREPARADA, EL DESTÍ  ÉS LA TEVA ESCOLA!!!!

VOLS VEURE I TREBALLA NOUS MATERIALS DE RELIGIÓ?

EL CENTRE DE RECURSOS DE BARCELONA OFEREIX UNA MALETA VIATGERA A TOTS ELS SEUS AFILIATS!!!

 

IMG_20160210_132907562_HDR.jpg

Benvolguts companys, des del Centre de Recursos d’AMRC a Barcelona posem a la vostra disposició una maleta viatgera de recursos, on pots trobar mostres de tot allò que tenim i considerem que és interessant. Llibres de religió i cultura religiosa de moltes editorials i de tots els nivells, des de parvulari fins a batxillerat, fitxes complementàries, llibres per treballar festes i tradicions de Catalunya,  llibres de valors, pel.lícules, jocs, dramatitzacions, treballs manuals…

Fa més de dos anys que l’Imma Andrés, afiliada nostra de Terrassa, ens va donar la idea de fer aquesta maleta viatgera. Gràcies Imma per aquesta gran i  genial idea!

Ara passem a informar-te de com pots aconseguir tenir durant uns dies aquesta maleta.

QUANT DE TEMPS I QUIN DIA PUC RECOLLIR-LA?

La maleta restarà a disposició dels nostres afiliats al centre de recursos situat al c. Ausiàs March  26, 3er. El dia de recollida i entrega serà els dimecres de 17,30h a 19h.. Haureu de demanar-la a la persona responsable del centre de recursos la Maria Dolors Farriol per mail a mfarrio4@xtec.cat o al seu telefon 608748882. Es farà una llista amb les persones interessades en la recollida de la maleta.

Dins  la maleta trobaràs un llibre de suggeriments. Ens agradarà que ens  donis la teva opinió i ens diguis quins materials t’agradaria trobar o si vols explicar-nos alguna experiència realitzada a classe amb algun dels recursos.

També trobaràs una bossa de roba d’AMRC.  QUÈ FAIG AMB LA BOSSA?

Com veuràs està buida i és perquè tu també (si vols) ens donis materials que fas servir a classe i que vols compartir amb altres companys. Aquest material es quedarà al Centre de Recursos.

Bé, estem ben segurs que t’ha agradat molt aquesta magnífica idea.

Ara mateix ja obrim la llista de les persones que volen la maleta viatgera AMRC!!!! Segur que és un viatge realment profitós i interessant.

 

AHHHHH!!!  

I   LA RESTA DE TERRITORIS NO US PREOCUPEU,  LES MALETES ESTAN EN MARXA!!!!!!!!

L’AMRC UN SINDICAT QUE ES PREOCUPA PER MILLORAR EN TOTS ELS SENTITS, LA TASCA COM A DOCENT.

 

Rebeu una molt cordial salutació

 

Maria Dolors Farriol, Responsable del Centre de Recursos AMRC

Junta DIrectiva

Delegats AMRC