42 MESTRES I PROFESSORS DE RELIGIÓ DE TOT CATALUNYA I AFILIATS A l’AMRC REBRAN INTERESSOS AMB CARÀCTER RETROACTIU CORRESPONENT AL PAGAMENT DE TRIENNIS!!! 

Comencem el curs molt bé.

42 Mestres i Professors es repartiran la quantitat de 18.196,47 euros que correspon a la demanda que vam interposar en el Jutjat Social 1 de Barcelona, el qual aprova la liquidació d’interessos  corresponent al pagament dels triennis objecte de la Sentència ferma del novembre de l’any passat. 

SOM L’ÚNIC SINDICAT DE LABORALS QUE HEM ACONSEGUIT MÉS ENDARRERIMENTS DE TRIENNIS. 

TAMBÉ SOM L’ÚNIC SINDICAT DE RELIGIÓ QUE VA INTERPOSAR  UNA DEMANDA EN RELACIÓ AMB AQUEST TEMA. 

Ara només ens queda FELICITAR AMB MAJÚSCULES primer, a tots els mestres i professors que des del 2014 han demostrat en aquest llarg judici que AMRC GUANYARIA MÉS QUE NINGÚ. També cal FELICITAR els advocats i delegats d’AMRC que han anat a molts d’aquests judicis durant aquests anys, donant suport als socis.

A la resta de companys mestres i professors de religió que encara no formeu part d’AMRC, us demanem unir-vos a nosaltres pel bé de tot el col·lectiu. Ens agradaria que forméssiu part del nostre sindicat. Som el sindicat majoritari i amb més representació a Catalunya, però sabem que si som més podrem tenir més força. Volem comptar també amb vosaltres!